Käloms byalags Swishnummer är 123 363 67 27 Lägg till det i mottagarlistan

Kälomsloggotype


Käloms Bygdegård hälsar gamla och nya besökare välkommen till ett nytt och trivsamt år i Käloms Bygdegård! Vi kommer att bjuda på argentinsk tango, klassisk musik, Evert Taube, Eric Clapton, folk-och jazzmusik samt toner av Värmlandstjejer under vårsäsongen. Varmt välkomna till Käloms Bygdegård 2019!


Fredag 22 mars i Käloms bygdegård

Soppa från kl. 18.00, konsert kl 19.00.

I kulissen med soppkafé

En musikföreställning där två av Sveriges mest anlitade körsångerskor tar med publiken bakom scenen på turnéer och tv-produktioner där de medverkat.

Kerstin Ryhed och Britta Bergström bjuder på minnen och berättelser från sina år som turnerande frilansmusiker. Föreställningen är lättsam och underhållande. Med ett piano och två röster blir det musik av Evert Taube, Håkan Hellström, The Real Group, Anders Lundin, Eric Clapton m.fl.

Kerstin känner många igen från husbandskören på Allsång på Skansen. Hon har också turnerat världen runt med The Real Group, på Grand med Björn Skifs och körat på Håkan Hellströms bejublade turnéer.

Britta är körsångerskan vi sett i tv-succén Så mycket bättre. Hon har också medverkat i husbandskören på Allsång på Skansen. Britta var med både när Loreen och Måns Zelmerlöw vann Eurovision Song Contest.

Entré: Konsert inkl. soppa, bröd, kaffe mm: 250 kr, endast konsert inkl kaffe och kaka: 180 kr. Anmälan till soppa: 070-250 86 13 eller 070-567 56 83


Onsdag 10 april kl 19.00 i Käloms bygdegård.

Lena Jonsson Trio

Lena Jonsson trio är baserad på Lenas kompositioner som har influenser från både amerikansk och svensk folkmusik samt jazz. Bandet består förutom Lena av Kristofer Sundström och Erik Ronström och det rör sig sömlöst och elegant mellan olika musikstilar. Lenas kraftfulla fiolspel och Kristofers drivande bas vävs samman av Eriks varierade och lyhörda gitarrklanger. Förbered dig på en konsert med humor, inlevelse, utstrålning och briljant folkmusik!

Lena Jonsson har setts i flera olika band i den svenska folkmusikmiljön de senaste femton åren och hon har spelat konserter över hela världen. Vid 21 års ålder nominerades hon som årets nykomling vid folk- och världsmusik-galan. Sedan dess har karriären gått spikrakt framåt och Lena är idag en etablerad fiolspelare och en av folkmusiksveriges starkast lysande stjärnor.

Erik Ronström är en mångsidig och begåvad gitarrist, verksam i ett flertal band såsom Stormsteg, Triller och Massivet.

Kristofer Sundström har under åren jobbat med en lång rad artister och genrebrett med bland annat jazz, pop, funk, folkmusik och klassiskt.

Entré: 200 kr inkl. Gott fika! Information: 070-250 86 13 eller 070-567 56 83


Onsdagen 15 maj kl. 19.00 i Käloms bygdegård.

Hebbe sisters

De tre värmländska systrarna i The Hebbe sisters utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men de har även klassiskt, musikal och visa på repertoaren. Nu senast har man även kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto. Trion levererar alltid högklassiga program med härlig energi och träffsäker stämsång. ”De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor. ” Robert Wells, svensk pianist, kompositör och arrangör ”The Hebbe sisters är Sveriges svängigaste sångerskor! ” Gunhild Carling, svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist

Mer info kommer senare!

 

 

Offerdalssommar 2018 programblad

Bilder under året 2018

//kalomsbilder.kalom.se/#!album-20  

 

Götes Trädgård

//kalomsbilder.kalom.se/#!album-16